MÓJ OGRÓD A W TZW. MIĘDZYCZASIE - DRUTOWANIE, SZYDEŁKOWANIE, WYSZYWANIE OBRAZÓW
Blog > Komentarze do wpisu

Potwierdzam - wspaniała...

Jak wyżej - schab przygotowany w/g podanego przepisu wyszedł wspaniały - wszystkim bardzo smakował. Jezeli jednak ktos liczyłby, że  będzie taniej to napewno się rozczaruje.Mnie wyszło to ok. 30 zł za kg. tak więc taniej nie jest ale wiemy co jemy (100% mięsa w mięsie) i bez konserwantów a przy tym zupełnie inny smak bo w sklepach czy kupimy szynkę babuni ,dziadunia czy jeszcze innego wujka to wszystko smakuje tak samo.

środa, 16 września 2009, isia_aa

Polecane wpisy

  • Boczniaki na różne sposoby...

    Dostałam dzisiaj prezent od sąsiada - 3 kg swieżutkich boczniaków. Przegladając stronki trafiłam na taką: http://www.boczniaki.wkonskich.pl/kucharska.php Smaczn

  • Rodzinny jadłospis...

    Nie wiem czy tylko ja mam taki problem z codziennym gotowaniem...problem nie leży jak gotować ani w chęci do pichcenia ale CO gotować. To odwieczne wymyślanie o

  • Mniam...pychotka...

    Mój punkt widzenia na to zdjecie jest mocno sugestywny bo nadal czuję wspaniałysmak tego naleśnika w ustach, nie wiem jak wy to widzicie... W każdym razie naleś

TrackBack
TrackBack URL wpisu:
Komentarze
2009/09/16 20:32:52
Spróbuję, bo brzmi smakowicie :) Rozumiem, że na mniejszy kawałek mięsa mam wziąć mniej wszystkiego?
-
aploch1205
2009/09/27 19:18:56
Zrobię na pewno! Mam dość tych sklepowych paskudztw. Teraz jak już kupuję to raz na trzy tygodnie całą swojską szynkę z pewnego źródła. Pomimo ceny (np.: 50 zł/kg) i tak się opłaca: po pierwsze nic nie wyrzucę po drugie nie traci w smaku no i wiem co jem. Niestety, DOBRA wędlina nie może być tania :( Tania to jest woda...
Lubię czytać